Thursday, June 13, 2024

Wachten op de zomer

We blijven nog even op Loch Aline achter de mooring liggen. We gaan nog wat verder langs de paden lopen. Mooie uitzichten over het loch. Helaas moeten we smiddags schuilen voor de regen. De boeken beginnen wel uitgelezen te raken zo. S-avonds is het dan toch maar tijd voor een spelletje. Na 3 dagen anker ook maar even de stroomdraaien. We missen de zonnepanelen van de FastUs nu wel. 



Dan is er toch een dag met minder wind in de voorspellingen en de zon schijnt dus we gooien los van de mooring en varen het loch uit richting Tobemory. De sound of Mull moeten we wel kruizend doen maar met 3 bft gaat dat prima. De zon verdwijnt helaas wel weer snel achter de wolken maar een bui gaat achter ons lang dus die lopen we vandaag mis. In Tobemory tanken we water en de dieseltank vol. Dan hebben we daar weer even geen omkijken naar. We zoeken een mooring op en gaan met de dinghy naar de kant om boodschappen te doen. Tobemory is een kleurrijk plaatsje met leuke winkeltjes. We vermaken ons hier wel weer even.


No comments:

Post a Comment

De statistieken van deze reis

* Route tegen de klok in gevaren * 1880 mijl gevaren * 404 Liter Diesel getankt * 2 nachtelijke overtochten: nederland--> Engeland en Wal...