Sunday, June 23, 2024

Het eiland Kerrera

We blijven nog even op Kerrera. Er komt weer regen aan dus maar een dagje bij de wasmachine en droger en dan zien we wel wat het weer precies brengt.

Na de koffie als de regen wat is geluwd op naar de wasmachine. Deze blijkt de was in 35 minuten te klaren. Daarna alles in de droger. Buiten aan de lijn drogen wordt het vandaag niet. Degene voor mij heeft teveel geld in de droger gegooid, ik mag de restant minuten, 25, opmaken. Dat is een meevaller en als dan ook nog alles kurkdroog blijkt te zijn na die tijd dan zijn we helemaal blij.

We gaan de benen nog even strekken op het eiland zolang het droog is. We moeten door diverse hekken en tussen de koeien en schapen vlaaien door. Het is een ruig eiland met flinke pieken en mooie uitzichten. De hooglanders staan met hun poten in het water. Ondanks dat het regent in de ochtend is het toch 17 graden vandaag. Wij vinden het al warm ten opzichten van de afgelopen 2 weken en blijkbaar vinden zij dat ook en zoeken verkoeling in het water.

We halen het om droog terug aan boord te komen. S'avonds drinken we wat in het " clubhuis" lekker warm en goede Wifi.





No comments:

Post a Comment

De statistieken van deze reis

* Route tegen de klok in gevaren * 1880 mijl gevaren * 404 Liter Diesel getankt * 2 nachtelijke overtochten: nederland--> Engeland en Wal...